در هند خوردن آلو بخارا تازه را ممنوع اعلام کردند

آلو بخارا تازه متعلق به خانواده Rosaceae است که شامل هلو، زردآلو و شلیل نیز می شود آلو در رنگ‌ها و شکل‌های مختلفی وجود دارد و بیش از 2000 نوع آن وجود دارد.

در آشپزی تقریباً در سراسر جهان از آنها برای تهیه پودینگ، مربا، ژله و همچنین به عنوان چاشنی غذاهای گوشتی استفاده می شود همراه با میوه های تازه، آنها را به شکل خشک آلو خشک نیز می خورند.

شایان ذکر است که از دیرباز در طب عامیانه از جوشانده گل آلو برای درمان دندان ها، زخم های دهان، بیماری های لثه و همچنین برای رفع بوی بد دهان و کاهش شدت درد گلو استفاده می شده است.

آلو بخارا منبع عالی ویتامین هایی مانند A (رتینول)، C (اسید اسکوربیک)، B9 (اسید فولیک)، K (فیلوکینون)، B1 (تیامین)، B2 (ریبوفلاوین)، B3 (نیاسین)، B6 ( پیریدوکسین) و E (آلفا توکوفرول).

آنها همچنین حاوی مقدار زیادی مواد معدنی از جمله پتاسیم، فلوئور، فسفر، منیزیم، آهن، کلسیم و روی هستند آلو بخارا سرشار از فیبر است و در عین حال محصولی کم کالری است.

آلو بخارا حاوی ویتامین C و مواد مغذی گیاهی مانند لوتئین، زآگزانتین، کریپتوکسانتین و اسید کلروژنیک است.

این اجزا دارای خواص آنتی اکسیدانی هستند که به خنثی کردن رادیکال های آزاد، بهبود وضعیت عمومی بدن و در نتیجه کاهش خطر ابتلا به سرطان کمک می کند.

به یاد داشته باشید که آنتی اکسیدان ها موادی هستند که می توانند از آسیب سلولی و پیری تقریباً در تمام اندام ها و سیستم ها، از جمله بافت های عصبی، قلب، چشم ها و پوست جلوگیری یا به تاخیر بیاندازند.

نتایج چندین مطالعه نشان می دهد که مصرف میوه های هسته دار، از جمله آلو بخارا، سطح کلسترول را در افراد مبتلا به سندرم متابولیک عادی می کند.

فلاونوئیدها و ترکیبات فنلی مانند آنتوسیانین ها، اسیدهای کلروژنیک، کوئرستین و کاتچین موجود در آلو دارای خواص ضد التهابی هستند و به کاهش خطر چاقی، دیابت و بیماری های قلبی عروقی کمک می کنند.

آلو بخارا بسته به تنوع بسیار متفاوت هستند، حرکت در رنگ بسیار دشوار است پس از همه، آلوهای زرد، قرمز، سیاه وجود دارد.

اگر آلو بخارا باید زرد باشد، میوه هایی را بدون رنگ سبز انتخاب کنید آلو سیاه نباید با بشکه های قرمز باشد.