خوردن سبزی تازه کیلویی امروز موجب از بین رفتن حس بویایی یک جوان شد

مطالعات اولیه متعدد نشان داد که به نظر می رسد ارتباط قوی بین خوردن میوه و سبزی تازه کیلویی امروز و محافظت در برابر سرطان وجود دارد برخلاف مطالعات مورد-شاهدی، مطالعات کوهورت، که گروه‌های بزرگی از افراد اولیه سالم را برای سال‌ها دنبال می‌کنند، عموماً اطلاعات قابل اعتمادتری نسبت به مطالعات مورد-شاهدی ارائه می‌دهند، زیرا آنها بر اطلاعات گذشته متکی نیستند و به طور کلی، داده های مطالعات کوهورت به طور مداوم نشان نداده اند که رژیم غذایی غنی از میوه ها و سبزیجات از سرطان پیشگیری می کند.

به عنوان مثال، در طی یک دوره 14 ساله در مطالعه سلامت پرستاران و مطالعه پیگیری متخصصان بهداشت، مردان و زنانی که بیشترین مصرف میوه و سبزیجات (8+ وعده در روز) را داشتند به همان اندازه احتمال ابتلا به سرطان داشتند به عنوان کسانی که کمترین وعده روزانه (زیر 1.5) را خوردند.


یک متاآنالیز مطالعات کوهورت نشان داد که مصرف بیشتر میوه و سبزیجات خطر مرگ ناشی از سرطان را کاهش نمی دهد
احتمال بیشتری وجود دارد که برخی از انواع میوه ها و سبزیجات ممکن است در برابر برخی سرطان ها محافظت کنند.

مطالعه‌ای که توسط فاروید و همکارانش انجام شد، گروهی از 90476 زن یائسه را به مدت 22 سال دنبال کرد و نشان داد که آنهایی که بیشترین میوه را در دوران نوجوانی می‌خوردند (حدود 3 وعده در روز) در مقایسه با کسانی که کمترین میزان مصرف (0.5 وعده) را می‌خوردند. در روز) خطر ابتلا به سرطان سینه 25 درصد کمتر بود کاهش قابل توجهی در سرطان سینه در زنانی که در دوران نوجوانی سیب، موز، انگور و ذرت بیشتری مصرف کرده بودند، و در اوایل بزرگسالی پرتقال و کلم پیچ خورده بودند. هیچ محافظتی از نوشیدن آب میوه در سنین پایین‌تر یافت نشد.
فاروید و همکارانش 90534 زن یائسه را از Nurses’ Health Study II طی 20 سال دنبال کردند و دریافتند که دریافت فیبر بیشتر در دوران نوجوانی و اوایل بزرگسالی با کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه در مراحل بعدی زندگی مرتبط است هنگام مقایسه بالاترین و کمترین فیبر دریافتی از میوه ها و سبزیجات، زنانی که بیشترین فیبر مصرفی میوه را داشتند، 12 درصد کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه را داشتند افرادی که بیشترین مصرف فیبر گیاهی را داشتند، 11 درصد کاهش خطر داشتند.