زردآلوهای خشک آن دسته از زردآلو خشک قیسی هستند که بدون هسته و کم آب هستند و آنها یک میوه خشک با ارزش هستند.
دو نوع اصلی زردآلو خشک وجود دارد: ترکی و کالیفرنیا.
زردآلو خشک ترکی دارای رنگ نارنجی روشن با طعم ملایم است در حالی که زردآلو کالیفرنیا به رنگ نارنجی تیره با طعم قوی زردآلو است.
زردآلو خشک جایگزین خوبی برای برگه زردآلو تازه است و می توان آن را به صورت خشک یا نیمه خشک خریداری کرد.
این میوه ها یا با استفاده از دی اکسید گوگرد خشک می شوند یا به طور طبیعی در آفتاب خشک می شوند.
زردآلوهایی که کوچک هستند به طور کامل خشک می شوند در حالی که زردآلوهای بزرگتر به نصف و بدون هسته خشک می شوند.
زردآلو خشک از قرن هفتم پس از میلاد در غذاهای چینی مورد استفاده قرار گرفت و زردآلو را با روش های نمک پاشی و دود کردن نیز خشک می کرد.
همچین زردآلو خشک آفتابی عمدتاً در ترکیه و کالیفرنیا تولید می شود. آنها در تمام طول سال در دسترس هستند.
زردآلو خشک منبع غلیظی از ویتامین A و K است که بینایی را تقویت کرده و از دژنراسیون ماکولا و آب مروارید جلوگیری می کند.
از آنجایی که منیزیم بالایی دارند، در تنظیم فشار خون و اعمال اثر گشادکننده بر شریان ها مفید هستند.
آهن فراوانی دارد که ظرفیت حمل اکسیژن خون را بهبود می بخشد و به عملکرد بهتر اندام ها کمک می کند.
ویتامین K موجود در زردآلو خشک تعداد پلاکت ها را افزایش می دهد و همچنین سرعت لخته شدن خون را بهبود می بخشد، بنابراین خطر از دست دادن بیش از حد خون در هنگام آسیب را کاهش می دهد.
آنها سرشار از محتوای قلیایی هستند، از این رو اسیدیته معده را خنثی می کنند و به هضم خوب کمک می کنند.
زردآلوهای خشک را انتخاب کنید که تمیز، عاری از رطوبت و رشد کپک باشند.
توجه داشته باشید، زردآلو خشک باید در حد اعتدال مصرف شود زیرا ممکن است حاوی دی اکسید گوگرد باشد.
افراد مبتلا به بیماری هایی مانند آسم می توانند به محتوای سولفید موجود در آنها بسیار حساس باشند و ممکن است باعث مشکلات تنفسی بیشتر و همچنین آلرژی شوند.
- منابع:
- تبلیغات: