محدود کردن دریافت کالری بین 4 تا 8 درصد از شکر قهوه ای ارگانیک ضروری!

محدود کردن دریافت کالری بین 4 تا 8 درصد از شکر قهوه ای ارگانیک ضروری است.

اگرچه شکر قهوه ای حاوی مواد معدنی بیشتری نسبت به شکر سفید است، اما این تفاوت به حدی کم است که هیچ مزیت اضافی برای سلامتی به همراه نخواهد داشت.

اما در نظر گرفتن این نکته نیز بسیار مهم است که قند یک عامل اصلی کمک کننده برای دیابت نوع 2، چاقی و بیماری های قلبی است.

شکر قهوه ای روشن مزایای سلامتی زیر را ارائه می دهد به هضم غذا کمک می کند و انرژی فوری می دهد.

شکر قهوه ای

در کرم های صاف کننده و درمان های ضد پیری پوست استفاده می شود.

اعتقاد بر این است که حاوی آنتی اکسیدان است و به افزایش بازسازی سلولی کمک می کند.

همچنین ممکن است به تسکین دردهای قاعدگی کمک کند.

در برخی موارد، مردم بر این باورند که شکر قهوه ای مجلسی با مخلوط شدن با آب، آسم را درمان می کند، زیرا علائم التهابی آسم را کاهش می دهد.

شکر سفید و شکر قهوه ای دو نوع رایج در بازار هستند، شکر قهوه ای می تواند بهتر از شکر سفید باشد زیرا طعم، طعم، رنگ غنی می دهد و در مقایسه با شکر سفید فواید تغذیه ای کمی دارد.

درک این نکته مهم است که مصرف هر نوع قندی برای سلامتی بهتر باید محدود شود، زیرا شکر قهوه ای از بسیاری جهات برای بدن مضر است.

بنابراین، مشورت با یک متخصص تغذیه برای مشاوره صحیح و درک نیازهای یک فرد مهم است.

اطلاعاتی که شامل متن، گرافیک، تصاویر و سایر مطالب موجود در این وبلاگ می شود، فقط برای آموزش و آگاهی در نظر گرفته شده است.

هیچ مطلبی در این وبلاگ قرار نیست جایگزینی برای کمک پزشکی حرفه ای از جمله تشخیص یا درمان باشد.

همیشه توصیه می شود قبل از تکیه بر محتوا با پزشک متخصص مشورت کنید.

 

  • منابع:
    1. What is brown sugar and its Benefits
  • تبلیغات: 
          1. راز ثروتمندی بیل گیتس کشف شد
          2. با روغن خراطین موش های مزاحم را نابود کنید
          3. مردی همیشه شلوار راحتی از جنس طلا می پوشد
          4. روشهای جالب برای شاد زیستن در زندگی در یک دوره آموزشی رایگان!