کسانی که مشکلات معده دارند می توانند بدون مشکل نخود امسال را مصرف کنند، زیرا نخود دارای خواص ضد اسیدی است مبتلایان به دیابت می توانند آن را مصرف کنند، زیرا از آنجایی که سرشار از فیبر هستند، جذب قندها را کاهش داده و از افزایش قند خون جلوگیری می کنند.
طبق تحقیقات پزشکی کانادایی، مصرف یک وعده نخود در روز می تواند به شما در رسیدن به وزن سالم و همچنین کاهش کلسترول کمک کند نخود سرشار از املاح معدنی و ویتامین است و با توجه به اینکه رژیمی است اما تامین انرژی دائمی را تضمین می کند، غذای ایده آلی برای افرادی است که رژیم لاغری دارند نخود، همانطور که قبلاً مشخص شد، یک غذای “جاروب کننده” است زیرا به پاکسازی بدن کمک می کند و سیستم عصبی و گوارشی را تحریک می کند.
این حبوبات گرانبها سرشار از فسفر، پتاسیم، کلسیم، منیزیم و ویتامین های گروه B است و همچنین باعث ایجاد روحیه خوب می شود علاوه بر این، نخود ادرار را تحریک می کند. همانطور که قبلاً گفتیم، از آنجایی که نخود احساس سیری را طولانی می کند، مصرف نخود باعث کم خوری می شود و به همین دلیل برای کسانی که رژیم دارند بسیار مناسب است.
حبوبات و در نتیجه نخود نیز ذاتاً غذاهایی فاقد گلوتن هستند و به همین دلیل میتوانند توسط افراد مبتلا به سلیاک نیز مصرف شوند با این حال، ممکن است در هنگام بسته بندی کنسرو نخود، آلودگی با غلات حاوی گلوتن رخ دهد که برای سلیاک منع مصرف دارد با بررسی عدم وجود ناخالصی در جعبه می توان از این مشکل جلوگیری کرد در هر صورت همیشه توصیه می شود نخودها را قبل از مصرف با آب روان بشویید.
با توجه به “راهنمای تغذیه سالم”، مقدار مصرف نخود در هفته باید از 2 تا 4 عدد باشد اگر نخود پخته و کنسرو شده را انتخاب کنید، مقدار آن می تواند به 150 گرم برسد. اگر نخود آماده است، بهتر است آنهایی را انتخاب کنید که در ظرف شیشه ای و بدون نمک نگهداری می شوند با این حال، نخود کنسرو شده همان خواص خشک شده را حفظ می کند، اما کالری کمتری دارد در واقع، در 100 گرم نخود کنسرو شده، حدود 100 کالری وجود دارد، در حالی که در 100 گرم نخود خشک، 320 کالری وجود دارد.