خوردن ذرت علوفه ای مغان در کشورهای اروپایی موجب مرگ انسان ها شد

محتوای فیبر بالا یکی از فواید ذرت علوفه ای مغان است فیبر غذایی برای سلامت کلی از جمله سیستم گوارش مفید است.

علاوه بر این، ممکن است خطر بیماری قلبی، سکته مغزی، دیابت نوع 2 و سرطان روده را کاهش دهد.

علاوه بر این، فیبر باعث سیری می شود این تضمین می کند که شما احساس سیری بیشتری می کنید و شما را از افراط و تفریط نجات می دهد.

این مزیت ذرت همچنین زمانی که به عنوان بخشی از رژیم غذایی برای حفظ وزن استفاده می شود، مورد استفاده قرار می گیرد.

ذرت شیرین منبع غنی فیبر است به عنوان مثال، 100 گرم ذرت شیرین حاوی 2.7 گرم فیبر است.

یکی از فواید ذرت شیرین این است که سرشار از فیبر است پتانسیل فیبر برای کاهش فشار خون و کلسترول در پیشگیری از بیماری قلبی نقش دارد.

همچنین سیر کننده است که به شما امکان می دهد کمتر بخورید و این ممکن است منجر به کاهش وزن سالم شود.

بر اساس یک بررسی، افرادی که فیبر غذایی بالایی مصرف می کنند می توانند به طور چشمگیری خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش دهند.

علاوه بر این، مرگ و میر (مرگ) ناشی از بیماری قلبی در افرادی که فیبر بیشتری مصرف می کردند کمتر بود.

ذرت مقدار مناسبی از فیبر را فراهم می کند افزودن ذرت شیرین به رژیم غذایی ممکن است مصرف فیبر شما را افزایش دهد.

بنابراین، خوردن ذرت ممکن است قلب شما را سالم نگه دارد.

ذرت حاوی اسید فیتیک (فیتات) است اسید فیتیک توانایی شما را برای جذب مواد مغذی مانند آهن و روی از یک وعده غذایی کاهش می دهد شما می توانید سطح اسید فیتیک را با خیساندن، جوانه زدن و تخمیر ذرت کاهش دهید.

سلول های بدن شما با تهدیدات قابل توجهی روبرو هستند این خطرات از کمبود تغذیه تا عفونت ویروسی متغیر است.

موادی که به عنوان رادیکال های آزاد شناخته می شوند یکی دیگر از این خطرات هستند آنها قادر به ایجاد آسیب سلولی هستند.

در غلظت های بالا حتی ممکن است منجر به آسیب مواد ژنتیکی شوند فعالیت بدنی، قرار گرفتن در معرض دود سیگار و آلودگی هوا نیز ممکن است رادیکال های آزاد تولید کند.

رادیکال های آزاد اضافی به عنوان عامل بیماری های مختلف شناخته شده اند بیماری قلبی، زوال شناختی، سرطان و حتی از دست دادن بینایی ممکن است ناشی از آسیب رادیکال های آزاد باشد.