خیار یک سبزی است که هم در پخت و پز و هم در مراقبت از پوست کاربرد زیادی دارد. این اعضای خانواده کدوها یک افزودنی سالم و خوش طعم به سالاد هستند و اغلب همراه با غذاهای تند آسیایی سرو می شوند تا کام غذاخوری را خنک کنند.
خیارشور خانگی در سال های گذشته طرفداران بسیاری پیدا کرده است.
بسیاری از مردم خیارشور را به عنوان غذای جانبی با مخلوط نمک و شکر درست می کنند یا برای استفاده بعدی در آب نمک نگهداری می کنند.
با استفاده از خیارشور خانگی بدون سرکه از بدنتان مراقبت کنید.
استفاده از خیار به مراقبت از پوست نیز گسترش می یابد، از کمک به کاهش تورم چشم های پف کرده تا استفاده به عنوان یک ماده در ماسک های صورت.
برخی از افراد حتی استفاده از خیار را برای تمیز کردن حمام و براق شدن کفش توصیه می کنند.
شما می توانید با خرید خیارشور خانگی ترد لذت بسیاری را از خوردن آن ببرید.
برخی از مهمترین کاربردهای خیار در تهیه غذا می باشد. آنها به دلیل طعم و بافت ملایم خود در غذاهای سراسر جهان استفاده می شوند.
در غذاهای تایلندی، خیار اغلب با غذاهای بسیار تند سرو می شود تا به تسکین سوزش دهان و زبان کمک کند.
از قدیمی ترین خیارشور ها خیارشور سرکه ای خانگی می باشد.
سبک بودن سبزیجات تضاد قوی با طعم های قوی تر در بسیاری از غذاها ایجاد می کند. فرهنگ های سراسر جهان نیز از خیار به عنوان یک میان وعده سالم و کم کالری استفاده می کنند.
- منابع:
- تبلیغات: