مربا یک محصول غذایی نیمه جامد است که از پختن میوه ها به دست می آید یا تفاله سبزیجات با شکر، اسید سیتریک و پکتین. جام را می توان تعریف کرد.
به عنوان یک ماده غذایی با رطوبت متوسط که از پختن شکر با میوه تهیه می شود مربای هویج ژله ای خمیر، پکتین، اسید و سایر مواد به قوام معقولی. مربا
باید حاوی 65% یا بیشتر TSS و حداقل 45% پالپ باشد.
مربا به طور کلی دارای دو نوع هستند، یکی که از خمیر یک میوه به دست می آید.
در حالی که نوع دوم میز عسلی فلزی از مخلوط کردن دو یا چند تفاله میوه تهیه می شود هویج منبع غنی بسیاری از ویتامین ها مانند A، C، بتاکاروتن، B1،
B2 و B3 و مواد معدنی مانند کلسیم، پتاسیم، فسفر و سدیم منبع خوبی از فیبرهای غذایی، کاروتنوئیدها و فنل ها است.
نگهداری سیب تازه برای مدت طولانی سخت تر است.
از زمان محصولات کشاورزی خراسان رضوی برای تهیه آب میوه های آماده، مربا، ژله، کنسرو سیب پردازش می شود برش ها و ورقه های سیب کم آب و غیره در مربا، ژله شکر متوقف می شود.
رشد میکروارگانیسم ها و جلوگیری از فساد. شکر آب را نگه می دارد به همین دلیل ماندگاری محصولات افزایش می یابد.
وجود پکتین یک عامل ژل کننده مسئول تشکیل ژل در تهیه مربا است ویژگیهای تثبیتکننده، ضخیمکننده و بافتی بهبود مییابد.
پکتین در مواد غذایی محصولات شرکت آراد برندینگ مختلف مانند مربا، ژله، محصولات نانوایی، شیرینی جات و نوشیدنی ها اسید سیتریک برای تعادل دقیق ضروری است.
در تهیه مربا و ژله مورد نیاز است.
برای جایگزینی سیتریک در تهیه مربا می توان از لیمو ترش و آبلیمو استفاده کرد زیر آب لیمو و لیموترش مقدار بیشتری اسید سیتریک دارن.
- منابع:
- تبلیغات: