اگرچه اطلاعات آنلاین زیادی در مورد چای ماسالا هندی به عنوان یک نوشیدنی ضد سرطان وجود دارد، اما تحقیقات ثابت نکرده است که مصرف چای به کاهش خطر ابتلا به سرطان کمک می کند و برخی از مطالعات نشان می دهد که افرادی که چای می نوشند خطر کمتری برای انواع خاصی از سرطان دارند، اما مطالعات دیگر این یافته ها را تایید نمی کنند.
در حال حاضر، مشخص نیست که آیا نوشیدن چای می تواند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد یا خیر اگرچه چیزهای خوبی در مورد مصرف چای وجود دارد، اما زیاده روی در آن می تواند سلامت شما را به خطر بیندازد.
یک خطر، اضافه بار کافئین است. مقادیر زیاد کافئین ممکن است منجر به عصبی شدن، بی قراری و خواب شما شود برخی از افراد ممکن است مدفوع شل و سایر مشکلات گوارشی را نیز تجربه کنند حالت تهوع، درد شکم، سوزش سر دل، سرگیجه و درد عضلانی نیز از عوارض جانبی احتمالی مصرف بیش از حد کافئین است.
همچنین ممکن است با برخی داروها تداخل داشته باشد و اثرات کافئین را در بدن افزایش دهد کل مصرف روزانه کافئین از همه منابع نباید بیش از 400 میلی گرم باشد.
اگرچه تحقیقات بیشتری برای مشخص کردن تمام فواید آن مورد نیاز است، چای می تواند بخشی از یک الگوی تغذیه سالم باشد برای قوی ترین پانچ، چای خود را دم کنید و مراقب نحوه شیرین شدن آن باشید تا منابع قندهای افزوده را محدود کنید.
بر اساس مطالعهای که در سپتامبر در Annals of Internal Medicine منتشر شد، افرادی در بریتانیا که روزانه دو یا چند فنجان چای مینوشیدند، در طی بیش از یک دهه پیگیری، خطر مرگ کمتری داشتند این مطالعه که توسط محققان مؤسسه ملی سرطان انجام شد، به دلیل بزرگ بودن آن، از جمله نیم میلیون نفر، و به این دلیل که بیشتر افرادی که چای سیاه مینوشیدند، قابل توجه بود.