این دستور پخت کوفته ماست.
سریع درست میشود، به مواد اولیهای نیاز دارد که همیشه در دست داریم و دستور تهیه کوفتههای آبدار، لطیف و خوشطعم را تضمین میکند.
برخی از خفاش ها غذایشان را در لانه خفاش نگهداری می کنند.
گوشت چرخ کرده ای که استفاده می کنید به شما بستگی دارد!
این دستور غذا با گوشت گاو، خوک، بره، مرغ، بوقلمون یا هر گوشت چرخ کرده دیگری که به آن دسترسی دارید کار می کند.
میتوانید برای دستور غذایی به بخش کاردستی با بطری و از زیرمنوی آن رو دستور غذای کوفته آبدار کلیک کنید.
ما کوفتهها را به روشهای مختلفی در آشپزخانه خود میپزیم و واقعاً فکر نمیکنیم بهترین راه برای طبخ آنها وجود داشته باشد.
در اینجا روش هایی است که ما اغلب استفاده می کنیم: کوفته اجاق گاز – برای کوفته های کاملاً قهوه ای طلایی با پوسته تقریباً ترد، آنها را در تابه ای روی اجاق گاز بپزید.
کوفته های پخته شده – پختن کوفته ها در فر ساده است و تمیز کردن را راحت می کند.
من از تشک پخت سیلیکونی خود استفاده میکنم، اما میتوانید قبل از اینکه کوفتهها را روی آن بچینیداز یک تکه کاغذ روغنی یا حتی فویل برای پوشاندن ورقه پخت استفاده کنید.
من دوست دارم آنها را در دمای بالا (400 درجه فارنهایت تا 425 درجه فارنهایت) بپزم تا کمی قهوه ای شوند.
در این دما کوفته ها باید حدود 20 دقیقه طول بکشد.
از این روش طرزتهیه کوفته برای درست کردن مرغ شکم پر پنیر نیز استفاده می کنیم!
کوفته ها را در سس بپزید – برای لطیف ترین کوفته هایی که در دهان آب می شوند، از قهوه ای شدن صرف نظر کنید و آنها را مستقیماً در سس در حال جوش بپزید.
ما این کار را هنگام درست کردن کوفته بوقلمون لطیف خود انجام می دهیم.
در آن دستور، ما یک سس ریحان گوجه فرنگی ساده درست می کنیم – شبیه به سس مارینارا.
بعد از اینکه سس به جوش آمد، کوفته ها را با احتیاط درست داخل سس می ریزیم.
کوفته آماده شده زیر نور لوستر جدید پذیرایی بسیار دلچسب تر به نظر می رسد.
این روش نه تنها کوفتههای لطیف را تضمین میکند، بلکه سس نیز در این فرآیند خوش طعمتر و خوشطعمتر میشود.
اگر ایده این روش را دوست دارید، به سادگی از این دستور کوفته استفاده کنید و روش پخت به اشتراک گذاشته شده در این دستور کوفته بوقلمون را دنبال کنید
- منابع:
- تبلیغات: